Selskap & Bryllup

På Gravberget gård kan du holde selskap eller bryllup med eller uten overnatting.

Vi har flotte lokaler til å huse selskaper opptil 120 personer. Vi arrangerer bryllup, store og små selskap, jubileer, julebord, kurs- og konferanse og firma arrangement.

Hovedhuset

  • Spisesal – kapasitet 42 personer
  • Vinterhagen – kapasitet 8 personer
  • Spisestue – kapasitet 14 personer
  • Disse tre rommene ligger inntil hverandre, med åpning mellom, og kan derfor benyttes i sammenheng

Fjøset

Festsal – kapasitet 60 personer

Kjelleren

Vår vinkjeller kan også benyttes til et lite selskap – kapasitet 12 personer

Låven

Vi har en stor flott låve med egen bar, passer godt til de større selskapeligheter – kapasitet 120 personer

Ljørkoie

Her kan vi tilby enkel servering i rustikke  omgivelser. Stedet er best egnet for fingermat eller enkel  bål mat. Kapasitet 12 personer

Betingelser

Vi tilbyr pakkeløsninger for selskaper og overnatting. Meny finner du i egen oversikt.

 

Vi tar ingen husleie, men vi har en serviceavgift på kr 100 per per person som dekker forbruk av hvite duker, hvite stearinlys, hvite servietter og friske blomster på bordet.

Vi har et godt utvalg av pynt, man står fritt til å benytte.

Når det gjelder kaker åpner vi for at gjestene kan ta med egne kaker. Vi har en serviceavgift på kr 30 per pers, dette inkluderer kaffe, fremsetning, opprydding og oppvask. Vi kan også tilby kaker. Oversikt finner du i menyen.

Alle priser på mat forutsetter at maten er servert på buffet. Hvis maten ønskes servert ved bordet kommer et serverings-tillegg. Vi regner 10-12 personer per serveringshjelp. Dette vil bli fakturert etter forbruk, per time (egne priser under høytider og helligdager).

Det innbetales et forskudd/depositum på 30% av totalbeløpet, av avtale inngåelse. Selskapet betales kontant eller med kort umiddelbart etter selskapets slutt, med mindre annet er avtalt.

 

X